DESPRE NOI

Duster Camp

O istorie mândră de celebrare
a unui gigant Românesc din industria auto mondială

... Cum am început evenimentul Duster Camp

De-a lungul timpului, calitățile off-road ale Daciei Duster au fost puse deseori la îndoială, însă modelul românesc a profitat de fiecare ocazie care i s-a ivit pentru a demonstra că este unul dintre cele mai capabile SUV-uri disponibile pe piață. Una dintre aceste ocazii o reprezintă evenimentul Dacia Duster Camp în cadrul căruia nu sunt testate doar abilitățile participanţilor de a conduce pe teren accidentat, ci și capabilitățile modelului autohton pe drumuri departe de asfaltul șoselelor.

AUTOPRO.RO
Site-ul #1 Din România Pentru Știri Auto
Toate cele mai recente știri și reportaje despre mașini

... Cine organizează Duster Camp

Organizat de Autofan Company, Duster Camp 2022 este dedicat în totalitate posesorilor unui exemplar cu tracțiune integrală al SUV-ului românesc, care vor să exploreze natura, să își testeze propriile limite și să descopere capabilitățile off-road ale modelului produs la Mioveni. Pentru evenimentul din acest an, unul care aniversează 10 ani de la prima ediție, organizatorii au planificat acest eveniment de anvergură națională astfel încât, pe de-o parte, proprietarii de Duster să se bucure de maşinile lor, iar pe de altă parte să petreacă timp de calitate împreună cu familiile lor într-un peisaj montan mirific.

Duster Camp 2022
NOUA DACIA DUSTER
Descoperă Dacia Duster Gama
UN SUV POLIVALENT CU CALITĂȚI IMBATABILE

Un eveniment offroad de anduranță și îndemânare în frumoasa natură a României

Ce este nou în Duster Camp 2022?

Mașinile care vor participa la acest eveniment vor fi nevoite să facă faţă unui program extrem de încărcat, urmând să fie puse la încercare capacitățile acestora pe trasee de off-road, care vor fi presărate cu șleauri, mini-ravene, noroi și pietriș, dar și într-un poligon destul de solicitant, toate acestea puse foarte bine la punct de către organizatori prin pădurile din zona Rucăr.
Pentru a fi evitate incidentele neplăcute, participanții vor fi împărțiți pe mai multe grupe pentru a putea să parcurgă cele trei ateliere puse la punct de organizatori, care au rolul de a demonstera capacităţile Duster-ului pe teren accidentat.

Previous
Next